Thursday, November 14, 2013

Chapter 1 : Introduction

Assalammualikum

Ya Allah, 
Masa berlalu terlalu pantas. Kurang lebih hanya sebulan yang tinggal untuk aku cuba mencapai cita cita yang aku tanam ketika usiaku 24 tahun.


Hish!
Almost maximum bilangan semester yang aku ambil untuk program ni. Jangan kena tendang sudah. I just finished my Chapter 1, and will send to my supervisor for a review. Hopefully tak ada banyak changes, because i want to move with Chapter 2. 

Hurmm,
My encryption development is not started yet. Otak programming dah berkarat, harapnya tak susah manalah algorithm Dr ni. Btw, esok nak jumpa Dr, moga dipermudahkan kefahaman saya terhadap algorithm 128-bit encryption tu.

Insya Allah,
Allah tahu yang terbaik untuk hambanya, yang penting kita tak pernah putus asa memohon kepada-Nya.

1 comment:

Suhaibk said...

All the best sayang. What a strong woman you are.