Monday, June 17, 2013

12 May 2013

Assalammualikum

I'm turning 29 on last 12 May. Alhamdulillah. I feel blessed with all the rezeki and limpahan kurnia-Nya to me and by beloved family.

Surprisingly, my husband cooked for me on the day. Lucky it was weekend, kalau tak maybe pukul 12 malam baru siap masak. hehehehe. The Nasi Ayam made by my charming husband is just delicious! Nyum nyum! Although it was his 1st attempt to cook, tapi rasa mcam semua cukup! I superlike the nasi. He really followed all the ingredient in the recipe i guest. Herba-herbanya semua terasa.Usually when i cook, i just put what ever benda yang ada kat dapur saja. Tak kuasa nak ikut satu-satu dalam resepi. So, lesson learn kalau nak sedap sila ikut resepi!.

Malam tu kami sekeluarga pergi ke Secret Recipe as macam tak sahla if Birthday tak ada cake kan? So, we ordered 3 slices of cake. Adeena+ Iman + Suhaib sang the Birthday song to me. 
Happy Birth Mama, Happy Birthday to Yoooouu.  Sumpah rasa nak menagis time tu. Syukur ke hadrat Allah dengan segala rezeki yang di kurniakan. 
Semoga Allah tidak lekang untuk memberikan kami rahmat lagi.Amin





 

No comments: