Tuesday, September 06, 2011

Happy Birthday Abang

Officially Mr Su has turn 27 years old on 26082011

Actually there are lots of idea on my mind untuk konon konon memberi kejutan kepada suamiku sayang. Tapi saya hanya merancang, tuhan yang menentukan :)

Sementelah hari lahirnya jatuh bulan puasa, konon nak membuat hand-made-card yang cantik disertakan dengan ayat-ayat jiwang di dalamnya. Material membuat kad telah pun dibeli 2 minggu sebelum tarikh lahirnya, tapi apa kan daya... masa tidak mengizinkan. Kertas warna di usung ke sana kemari, kononya nak mencuri masa lunch di office untuk menjalankan aktiviti. Namun, kerap kali tak berjaya kerana menghadiri tazkiran ataupun saya ZzzzZZZzz dia meja pejabat. Di rumah? usah cakap, memang puteri manja tu akan berkepit saja.

Namun begitu, home-made-card simple berjaya di buat pada awal pagi birthdaynya yang hanya mengambil masa 5min. Jangan di cakap rupenye!! hodoh sangat.. Jangan di tanya ayat jiwang ape yang ditulis, hanyalah perkataan I LOVE U yang mampu dijana awal pagi tersebut.

Lagi hajat tidak menjadi atas kesalahan sendiri,
Konon nak menjadi romantik memberi kejutan dengan menge'pos' hadiah ke office pada hari lahirnya. Akibat mulut badan binasa, hahahahhahaahahaha. Entah macam mana, boleh terlepas cakap telah membeli hadiah hari jadinya sekian sekian dengan harga sekian sekian. Yela, mana taknya..boleh pulak seminggu selepas membeli hadiah tersebut boleh pulak ade warehouse sale!! lessnya kemain hingga 80 % menjadikan saya tak keruan. hahahahahaha.

Last but not least, we had our buka puasa at lookout point. Cantik pemandangan sini!
Sorry gambar blurry, sbb pakai camera HP je. Tu dia bday boy and anaknya. Wow, bibir husben i mmg seksi u :)

Oklah, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki suamiku sayang. I LOVE U.

2 comments:

kak tinee said...

lookpoint view tu kat ner ye ..cemana nk g ...

Uwa said...

Kak tinee,

Dekat ampang-hulu langat.
pegi naik keta je. hehehhe
cuba usya sini http://lookoutpoint.com.my/
website dia.
memang cantik!!