Tuesday, June 21, 2011

Gaji Pertama Ku

Dah berapa lama dah post ni dok terperam dalam draft.
Sedar tak sedar dah dekat 2 bulan dah saya di tempat kerja baru.
Alhamdullilah, rasenya apa yang saya nak idamkan dengan gaji pertama saya dah tercapai. Walaupun tak ada satu pun saya beli untuk diri ini. Tapi berpuas hati. Now counting days for my second salary pulak.
Dengan gaji tak seberapa tu,
  • Belikan baju tidur baru untuk Adeena Fatihah walaupun tak semahal mana. Tapi Alhamdulillah, comel je dia pakai.
  • Belikan Tshirt untuk Mr Su. Walaupun ketika beli ada less 70%, yang penting ke ikhlasan kan? hehehhe
  • Belanja family kecilku dekat Chillis! Wa...memang tak pernah makan sini. Sedap jugak, tapi mahal la kalau nak buat makan selalu.
  • Belanja family kat kampung makan Pizza Hut! Seronok tgok abah makan sup!hehehehehe
  • Bayar hutang dengan UKM dulu, lama beno dah. Memang tunggu gaji ni la dapat baya pun sbb banyak gile!
  • Mula bayar hutang dengan Mak setiap bulan :p
Syukur syukur syukur Alhamdulillah! there is no other word that can describe my feeling!
Walaupun minggu ni duit tinggal beberapa RM saje. But i am happy happy happy! Cepat la masuk gaji bulan ni ye!Boleh berangan untuk diri sendiri pulak.
Ya ALLAH, murahkanlah rezeki kami sekeluarga. ~ AMIN~

Monday, June 13, 2011

New Beginning

It will always be a new beginning kan? So, why feel anxiety! Chill

Rabbi yassir wala tu'assir

Thursday, June 09, 2011

Merapu

Yeppie!!!Harini boss tak ada!So, lets start merapu! hoyeh hoyeh!Tapi kalau merapu je tak besskot. Apakata kita merapu sambil berangan?
Berangan pasal ape ek? Hurm...
Okeh! handbag baru la :p

cantik tak yang ini? Tapi tali dia macam pendek sangat pulak. Silap silap tak muat celah ketiak gua yang makin bermuscle ni. Tu belum cuba dekat lengan MR Su lagi. hahahahaha
Add Image

Ok ni kompem muat lengan! Kalau xmuat gak tak tahu la. Sangkut kat leher pun boleh! Tapi warna dia macam tak berkenan pulak.
Jom berangan lagi!
Yang ni colorful! i like! Oklah, dah penat berangan! rase macam nak tido pun ade.
Mari focus keje balik!
Ayoh!

Wednesday, June 08, 2011

Exhausted

Exhausted!Perfect word to describe myself currently!


:::tapi boleh pulak ko update blog ek?:::