Monday, May 16, 2011

120511 Is My Birthday

Alhamdulillah

Lebih suku abad dah my age. Yes, 27 can consider old compared to budak lepas SPM. but, i am still young if compared to orang yang lagi tua. hahahhaha
So, age is only a number that will be increasing, no way will decreasing.

Muhasabah diri sekejap,
Ya ALLAH,
Aku bersyukur atas segala limpah kurnia mu
Walaupun aku selalu lalai dan alpa dengan tanggungjawabku
Tapi Kau tidak putus putus melimpahkan rahmat kepadaku
Ya ALLAH,
Sesungguhnya aku malu kepadamu
Malu kerana tidak mampu memjadi hambamu yang taat
Ya ALLAH,
Dekatkanlah hatiku agar sentiasa dengan Mu
Terangila hatiku sebagaimana Kau mencipta matahari menerangi bumi
Anugerahkanlah bijak pandai kepadaku sebagai mana rasul-rasulmu
Permudahkanlah segala yang susah untuk diriku
Murahkan rezeki dan panjangkanlah umurku, suamiku dan keluargaku
Amin

Sambutan tahun ni... tak ada! no cake for my birthday. Yela, dah tua tua ni nak celebrate pun dah segan. Btw, hadiah from my beloved husben masih dalam pikiran. Nak mintak ape ek? hahahha.
On my birthday, only ronda-ronda at KLCC and makan spegeti dekat food court dia yang delicious itu.

2 comments:

Azlinda Rusli said...

happy besday!!

SoFiA.opY said...

waaa,happy belated birthdayyyyyyyyyy. sowwy for the superlambat wish :(