Tuesday, April 19, 2011

Virus Tupperware

Sejak 2 menjak ni, saya semakin menjadi jadi pulak kesukaan saya terhadap tupperware ni! Asal tengok catelog aje, adela macam-macam yang nak dibeli. hahahaha selalu je kena perli degan suhaib :p

Saya ni memangla suka sangat bekas bekas ni, botol botol kaca pun suka. Dulu saya kumpul botol esen vanila yang kecik kiut miut tu. hahahaha.

Brand Tupperware ni memang dah lama dah kan? Sejak dari jaman ber jaman dah ade. Zaman mak-mak kita dah ada. Tapi dulu, memangla tak berapa nak pandang sangat. Yela, harga pun mahal. Just kalau sape sape yang pakai tupperware tu dah tentu la anak orang kaya. Pegi sekolah bawak recycle punya botol mineral aje.

Oklah, sape sape yang nak beli tupperware ni, boleh la beli dari saya sbb saya akan kasi special price. Diskaun punya! Boleh usya catelog kat sini Tupperware.

3 comments:

eenasuzira abdullah said...

Selamat berborong tware. Itu dulu. Sekarang kna stop. Takde tmpt nk smpn dah. At last dlm kotak je tmptnyanya. Waaaa,apa2 ttp gila bila tgk catalog. He.

Uwa said...

Ena,
Tula, geram je tgok tupperware tu!!

hood@sunny said...

yup~ tupperware x pernah lapuk dek zaman..

Ayah penah perli " ok, kalo xde apa nk makan... makan je tupperware tu ye~" -____-!