Sunday, January 02, 2011

Baby Red

Assalammualaikum
About 2 weeks ago, Mr Su buat kejutan! Seperti biasa la, pulang agak lewat dan saya telah ketiduran. Dikejutkan saya tidur sbb masih lagi belum solat Isya, keluar pintu toilet nampak ada beg kertas blackberry. Wah, Mr Su beli HP baruni..or maybe itu hanyalah sekadar beg kosong.
Mr Su suruh saya tengok apa isi dia. Ada kotok HTC kemain. Wow we..canggih la HP laki aku lepas ni. Ade chance amik HP lama dia yang boleh wireless jugak tu.Boleh layan FB sebelum tido macam dia selalu buat. hahahahah
Sedang belek-belek, dia cakap ini untuk sayang..
Wah!!! Rasa nak meloncat!! Happy happy happy!!!
Ni la dia HTC wildfire. Memang tak sangka dapat HP secanggih ini.Seronok sangat, walaupun tak berapa nak tahu function dia. And nak menaip sms pun lambat sebabnya touch screen. Tapi sudah mula jatuh cinta.
Terima Kasih Abang, i LoVe u So much. Muah muah muah. Lain kali buat kezutan lagi ye.
Secara officalnya saya menamakan HP saya ini sebagai BabyRed. (entah kenapala saya suka sangat kasi nama pada barangan saya ek. hahahhaha) So, adeena Fatihah tak ada chance la nak main2 dengan HP mama ni. hehehhehe

4 comments:

ija said...

wohoo ni entry blog dari baby red lah ni??wee wee i baru nk ushar2..u dah dapat surprise prezen lagi he he **henpon lame xnak jual??he he

uwa said...

huhuh..
baby red tak reti nak attach gambo la pulak. ni pakai pc biasa saja. hahahha
Henpon lama key pad dah kong le, anda mau?

Cikin said...

waaaa...sweet...=)

Teacher Yatee said...

best x hp htc ni? xpnh pkai htc tp mmg cun gayanye..