Tuesday, January 18, 2011

Hai

Assalammualaikum,
can I borrow a vacuum cleaner ? This blog has been full of dust and sawang.

There are many things i wanted to update here, but as usual i do not have time to blog. With my new commitment this year.
With my hectic job
With my lovely princess
With my enchem Husband

Hurmmm...
Btw, lets pray 2011 will be the best year for me eh for us eh far all la.~InsyaALLAH

Sunday, January 02, 2011

Baby Red

Assalammualaikum
About 2 weeks ago, Mr Su buat kejutan! Seperti biasa la, pulang agak lewat dan saya telah ketiduran. Dikejutkan saya tidur sbb masih lagi belum solat Isya, keluar pintu toilet nampak ada beg kertas blackberry. Wah, Mr Su beli HP baruni..or maybe itu hanyalah sekadar beg kosong.
Mr Su suruh saya tengok apa isi dia. Ada kotok HTC kemain. Wow we..canggih la HP laki aku lepas ni. Ade chance amik HP lama dia yang boleh wireless jugak tu.Boleh layan FB sebelum tido macam dia selalu buat. hahahahah
Sedang belek-belek, dia cakap ini untuk sayang..
Wah!!! Rasa nak meloncat!! Happy happy happy!!!
Ni la dia HTC wildfire. Memang tak sangka dapat HP secanggih ini.Seronok sangat, walaupun tak berapa nak tahu function dia. And nak menaip sms pun lambat sebabnya touch screen. Tapi sudah mula jatuh cinta.
Terima Kasih Abang, i LoVe u So much. Muah muah muah. Lain kali buat kezutan lagi ye.
Secara officalnya saya menamakan HP saya ini sebagai BabyRed. (entah kenapala saya suka sangat kasi nama pada barangan saya ek. hahahhaha) So, adeena Fatihah tak ada chance la nak main2 dengan HP mama ni. hehehhehe

Saturday, January 01, 2011

welcome 2011

testing 123..cubaan 123..