Wednesday, December 08, 2010

Bye Bye

Did i ever mention that i have join back to industry for past 6 months. Yes! i am kuli now *sign* Biasalah, bila dah bekerja balik ni adalah team mate yang akan berhijrah to better place. Alhamdulillah.
Although this is a little bit basi, but still nak mention kat sini.
To Syikin,
My team mate a.k.a yang table mate..she siting just beside me. Good luck in your future undertaking. InsyaALLAH yang terbaik untuk kita semua.
Asyikin ni, muda-mudi remaja lagi. So, macam-macamlah yang dia tanya saya yang merangkap akak senior cheh, xpasal tuek pulak haku ni!! hahahaha
Thanks for melayan sembangan kak yam yang comel ini dan terima kasih juga untuk coklat ferrero rocher itu. Paling tak terhingga adalah PC kelajuan kuda kamu itu telah menjadi milik ku. kekekekeke.
Good luck Gurl

3 comments:

nurul.hidayah said...

masa bila akak amik gamba cikin ni. hahah

plg best part kelajuan kuda tu. mula2 blur saya pastu lmbt sket baru faham haha minta maap kak yam

uwa said...

dayah
masa bile ntah ade kak yam bawak camera haritu, test test.hehehehe

hahahah. tu la mmg laju kuda PC syikin tu! ade lebih dari 60G space tu. hahahha

Cikin said...

thanks kak yam (^_^)...kat rumah baru ade chance tinggal komen...huhu