Thursday, November 25, 2010

Sepasang Jeans Biru

Lamanya tak membeli jeans baru! Last sekali beli pun tahun 2008. Ingat post ni?
Apepun thank you to my lovely husband yang sanggup teman pegi shopping jeans ni. Sampai ke Carefour Wangsa Maju saya heret dia. Btw, kat sana ade FO Levis. Memang murah harga dia berbanding dengan normal boutique, but the design not the latest season la.
Actually i don't mind buying the outdated design because i have bought one on 2006 and until now i still wear it. :p So, siapa tahu ini season zaman dulu kan?
I managed to grab this at RM90! Dua ibu jari keatas untuk saya! Berbaloi-baloi

5 comments:

kak tinee said...

tak kisah pun kolo design lama ..lom tentu yg latest tu fit utk kita kan ... btw skrang pakai size apa ye... still maintain kan ...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

patty anne kn, ekeke..
sy de koleksi selai pattern tu..
oh, de levis outlet sale ke wangsa maju?kena pi ni.. br ni pun levis wat sale kn, sempat gak curik² sambar selai.. hihihi, murah!

uwa said...

Kak Tinee,
tu la pasal. belasah ah zaman bile pun.
oh, serang pakai saiz 26.ekekekek. entah cutting dia tu beso kot.

Leily,
haah, patty anne.
haah, murah kat sana. yang baru sikit dalam rm 130.
sale xbeli pun, sbb mmg nak cari paling murah. hahahah.
sale dapat berapa? tunggu 5 thn lagi la baru beli. ekekeke

kak tinee said...

slim gitu cik mariam kita ni ...apa rahsia ... jaga anak penat kot ...

~Elaine Tam~ said...

alamak.. miss the session grababing cheap Levis...
mana ah? ada lagi tak?