Saturday, October 02, 2010

Mr Wieee Vs Mr Red


Ini sebenarnya kisah dah hampir 2 bulan lepas. Tak sempat nak story kat sini.
Yup! i have let go my lovely Mr Red. Setelah terlalu banyak jasa dia kepada saya which is almost 4thn dia berkhidmat tanpa berbelah bagi kepada saya. I love my Mr Red. Yelah first Mr dalam hidup saya ni, manalah tak sayang kan. Walaupun kadang-kadang dia ni buat hal. Sampai almost separuh tahun saya tak ber air-cond kesana kesini. Berbasah ketiak baru sampai office. Tapi Mr Red tetap di hati saya. Saya akan merinduimu, Mr red. teringat ada post pasal Mr Red masa first time muncul dulu.

Now, i have Mr Wieee!! Agak gempal, besar. Tak secomel Mr Red dulu. hehehehe. Ape ape pun, saya juga sudah mula jatuh chenta dengan Mr Wieee!!

No comments: