Wednesday, August 25, 2010

Adeena Fatihah 6+

Dah lama rasanya tak update pasal Adeena Fatihah.

Alhamdulillah. Macam-macam dah Adeena Fatihah pandai. Ade saja skill terbaru dia ni. Ni tak faham emosi dia kejap macam merengek rengek. Bila acah ok pulak gelak gelak. hehehheheh
video
Berat Adeena Fatihah haritu masa cucuk 6.04 je. Susah betul beratnya nak naik. Tapi grafnya still menaik. Kalau tak confirm dah dapat ceramah khas dari nurse. Adeena Fatihah still lagi cucuk dekat Klinik Kesihatan Cheras, walaupun kami dah pindah ke USJ. hahahahaha.

7 comments:

aliya cool said...

huwaaa.. adeena comel!! :D

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

muna khaider said...

haha comelnyee.. ok fes time tgk video adeena huhu selama ni gambo je.. waaaa tak sabo nak jumpe.. comelnyeee!!!

and suara siapa acah2 huduhnyeeee >_<

uwa said...

aliya,
heheheh. tgok la mak dia pun comel.tak pasal. hahahah

Josh,
Thanks. Ok will do.

Munah
Yeye. First time ek? xpe xpe. adeena pun tak tak sabo nak jumpa munah first time. heheheh

June Tan said...

mama, u pindah kat USJ mana?? Kalau bila ada masa I can drop by visit u.. =D if u dont mind.. coz im staying in USJ also.. =D

Ayu yusmar said...

Comeynye...

uwa said...

Tan,
i pindah USJ 13 la. u USJ mana?
eh, u r welcome to my house la. let me know bila mau datang. ;)

Ayu,
hehehhee. tq tq