Thursday, June 03, 2010

4 bulan

Sedar tak sedar 4bulan dah Adeena Fatihah
video
Dah pandai bising-bising sikit. Tapi selalunya diam saje. Suka bersembang dengan abahnya compare dengan emaknya.
Masih susu badan sepenuhnya. Dulu rasa masa lepas bersalin target sampai 2 bulan je. Tapi Alhamdulillah, sekarang dah 4 bulan. Next target 6 bulan. Doakan rezeki Adeena Fatihah mencurah-curah. Sangat risau, susu semakin berkurangan. :(
Semoga Adeena Fatihah membesar menjadi insan berguna.
Maaf andai ada kekurangan mama, apa-apa pun saya akan cuba jadi ibu yang terbaik!!
Amin~

3 comments:

SoFiA.opY said...

ohhhh dah besarrrr adikku!;P

kat office takde speaker,tp tgk video je pon buat i super gerram okkkkkk!huhuhuhu

tyang said...

uwa, ko ada amek supplement tuk increse susu tak...aku ada amek milk booster..fenugreek... so far alhamdulillah, susu banyak gak..

AALAA' said...

besnyee dah pandai respon! adeena! tunggu cik alak balik keh!! got a lil sumthin for ya ;)

uwa cm bes je slimming belt ko tuh. muehehe berkesan tak?? (nampak sgt aku tak slim skang)