Wednesday, May 26, 2010

TRIMLINE Slimming Belt

Saja nak promote TRIMLINE Slimming Belt ni. Sangat seronok pakai benda ni. Masa dalam pantang haritu memang setiap hari pakai ni je waktu siang. Malam baru pakai barut/bengkung ikat yang kain tu. Pakai TRIMLINE Slimming Belt ni rasa selesa sangat, memang la akan rasa berpeluh peluh sbb benda ni dia tebal mmg function dia nak kasi keluar peluh dan sauna efek.
Memang sesuai dipakai pada bila-bila masa. Mungkin dapat membentuk pinggang anda ketika membuat kerja rumah? hahahahha..
Harga dia murah aje RM29.90. Tapi sebab sekarangni promotion so harga dia RM 20.90!! Cepat-cepat order segera kepada bakal2 ibu tu!! dan juga, rasa sangat selesa pakai benda ni masa period pain or gastrik menyerang. Pendek kata, kalau perut meragam la. hehehehe
Kalau sape berminat boleh tgok dekat www.getavononline.blogspot.com or tinggalkann pesan kat sini je.
Promosi ni sampai hujung bulan ni aje!!

10 comments:

uswah said...

wah kite nak 1!!! ni order ye

Uwa said...

Uswah,
hahaha.ok ok.noted.

SoFiA.opY said...

i nak jugakkkkkkk!
boleh pakai mase tido tak?

ni tanye dulu baru nk order, ym me ;)

i invi ;)

uwa said...

Opy,
sudah tentula boleh di pakai pada bila bila masa saja. ahahahha

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.

iza_91 said...

ada lagi tak skrg nie?? klo ad,,email kat sy k..purpleviolet_9291@yahoo.com

Cik Aya said...

saye follow kamu jom follow saye

skyjuiceforever.blogspot.com

Anonymous said...

macamana nak order??? sya nak order 1....

Anonymous said...

saya nak beli 1....nti email sya bole ...meeraadeera@hotmail.com...tq...

Aynn Kamal said...
This comment has been removed by the author.