Wednesday, May 12, 2010

Selamat Hari Lahir

12052010 genap 26 tahun saya ni. Lebih suku abad dah. Dah tua!
Suhaib agak sibuk 2-3 harini. Jadi malam tu, saya tinggal berdua dengan Adeena di rumah. Memang dia dah pesan dia akan balik lambat ataupun tak balik terus malam tu. So, saya pun tak kisah, tido dengan nyenyaknya.
Tiba-tiba, suhaib call. Dia cakap, tolong bukakan pintu rumah. Agak pelik pulak, tapinya memang kadang-kadang tangan dia penuh and selalunya kalau dia balik memang saya tolong bukakan pintu.
Buka pintu je.. tara ~~~

Ada kek siap lilin lagi.. Oh!! saya terharu. TQ my lovely husband. Masa tu pukul 1205++ macam tu la.
Sekejap je dia balik, lepas makan kek+ mandi. Suhaib pun terus ke opis semula. Entah pukul berapa dia balik saya pun tak tau sbb saya dah pun g UKM.
Dalam masa sekejap tu, kami sempat jugak mengambil gambar sefamily. Adeena dipaksa bangun tengah-tengah malam...hahahah
hurmm..nak mintak hadiah birthday ape ek? huhuhuh

9 comments:

SoFiA.opY said...

mintak baby baru!hahahahah

uswah said...

hahahahah lawak gile muke adeena kene pakse bangun! haha.. wei romantik gak abgku itu.. ahaha.. hepi besday kakak ipar!!! semoga terus cun + slim + dimurahkan rezeki dapat anak comel2 lagi!

Anonymous said...

Muka adeena bluur jeee..hehehhehe

suhailsufian said...

pergh..
tak sangka suweb se sweet tu!

Uwa said...

OPy,
baby baru? erk.. tersedak tercekik haku! hahahah

Uswah,
tula pasal, kena paksa bangun jadi macam tu la. ahahahaha. lepas tu susah nak tido kan dia. ~~ menyesal! ahahahaha..

amin~~

anon,
tula blurry gila anak aku masa tu ahahaha..

Suhailsufian,
ha! sweet gila kot! ahahaha

kak tinee said...

hepi besday uwa ...sweet nye hasbend ....

joonie said...

lovely family !!!

cik_ija said...

upsss tkejut tgk baby ticking ko kat atas tu..adek adeena ker???he he he

Teacher Yatee said...

mintak dia doakan ko je....hehe lawak je muke adeena tkejut btw ttp cumel cm mama dia...

Hepi Besday Uwa...syg ko smpai bila2...