Monday, May 24, 2010

Redeem Your Jcard Point

Cepat-cepat-cepat redeem your Jcard point!!
Tara~~~

Endo digital scale! at last i have my own scale. Dari pregnant dulu wanted to buy one. Tapi rasa macam membazir. But now, i get it for free. Yeay yeay and yeay! :p
Jom timbang berat sama-sama. Siapa berminat meh datang rumah, timbang! hahahahahaha. Lepas ni bolehla monitor penambahan berat Mr su and Fatihah dengan lebih jitu.. :p

8 comments:

This is .... said...

yang digital ni, aku agak ragu2 la.. macam tak betul aje dia punya figure.. huhu

uwa said...

emy,
figure apekah?
kalau manual lagi dok kira senggat tu. haku rabun sket hahahha

cik_ija said...

wew...1500pt eh?? aku simpan pt renerw card so dpt voucher hehe tak tau aku aim ape sbnrnye tok jpoint tuh haha

SoFiA.opY said...

okkkkkkkkk~
nanti i datang umah u boleh lompat2 atas itu scale!
jgn rosak or tak cukup digit sudeyyyyyyy~~ahhahaha

uwa said...

ija,
tula pasal. ni point 8k rasenye. hahaha. banyak jugak spend dekat jusco ni! hish hish hish


Opy,
mai mai mai. xpe opy, maximum 150kg scale ni. hahahhaa.. xkan la ko seberat itu sampai xde nombor? hehehehe

uswah said...

wah besnye penimbang berat ko!!! nak timbang kat umah korang! ahaha

safiahkd said...

ha piah baru test penimbang uh tadi. tak turun pun berat. cis.

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.