Sunday, May 09, 2010

010510 Ulang Tahun Perkahwinan

(sila abaikan bodi terbaru saya yang gumuk itu)
Pejam-celik-pejam-celik dah setahun dah saya bergelar isteri. Dan sekarang dah jadi ibu pula tu. Sekejapnya masa berlalu.
Anniversary kami yang pertama, di sambut dengan serba keserhanaan. Al-maklumla, ekonomi agak gawat sekarang ni. :p

Suami tercinta bawak kami makan di Alamanda (tempat dating-dating dulu). Punya pening nak fikir nak makan ape. Tapi saya punya syarat adalah nak makan benda yang tak pernah makan lagi. So, Mr su belanja inihurmm..makanan dia so-so ajelah, tak sedap pun berbanding dengan harganya yang mahal!! ataupun kami yang tak reti nak order? hahahaha.. tak kisahla..apa-apa pun it still jadi kenangan terindah jugak. kami telah sebulat suara menghadkan maksimum Rm10 untuk hadiah.Saya hadiahkan sepasang stokin (terlebih rm10 hahahaha), and saya dapat sekeping kad yang sungguh bermakna dan Surah Yassin(perli haku lani!)
Tak lupa juga, kami telah merathon 2 movie pada 0305 ketika Adeena Fatihah di neseri :p
Terima kasih banyak-banyak kepada suami saya, Suhaib untuk segala-sagalanya. Anda adalah suami yang baik. Semoga kita kekal ke akhir hayat : i love u :

7 comments:

kak tinee said...

heppy aniversary ..sweet nye celebration tu ....walaupun gift murah tp tkpe as long as ikhlas kan .... semoga berkekalan ke akhir hayat ...

haza82 said...

Next year sambut berempat pulak ye. Lagi meriah hehehe

uswah said...

Happy anniversary!!! sambutan korg sgt comel & romantik! suke suke! ha uwa, banyak2kan bace yasin.. hahaha

Uwa said...

kak tinee,

hahahah~ dah gawat-gawat macam ni. ni jela yang mampu. heheheheh

haza,
berempat?uish...sabo sabo la dulu. hahahha

uswah,
hahahha..secomel tuannya la kan. hua3. sure suhaib dah tak ada idea nak beli ape kan..Tula, memang hapal Yassin la haku peh ni. huhuhhu

AALAA' said...

uwa, ko sure ke yasin tu suheb beli? ntah2 die ngelat tu cm slalu dpt kt org kawen jek? keh3

hhahah bes gile tgk cite ape? smpai 2 tuhh..haha comel je baru 1thn anni dh ade anak siap! kool gileh.

btw uwa, tak gumuk pun kau!!
happy annivsary!!

Teacher Yatee said...

hepi aniversary uwa....wah2 kuage bhgia gitu.btw, syok gak idea RM10 ko 2.mama uwa n abah su kemain naik lg bdn nye n 4 sure baby adeena pon same.aku doakan korg kekal ke akhir hayat.xsbr nk ikut jejak korg...bedua saje bkn betiga gagagaggaga....

Uwa said...

Aalaa

hahahaha.. dia beli la katanye.huhuhuhu

tgok ironman dengan ipman 2. best best best sila la tgok ye

cheh! iye aku dah gumuk~~

Yatee,
hehehehehe.. tqtqtq..rm10 tu sbb 2-2 pun poket kering so. senang sket cakap macam tu :p
sial cepat ikut jejak langkah kami hahahaah