Tuesday, February 02, 2010

Dak Dink Duk

Oh dah 37 minggu dah.
Semakin berdebar-debar nak tunggu baby ni keluar. Ya ALLAH permudahkan segala-galanya.~ amin~
Kesempatan ni juga, saya nak mintak ampOOn dah maaf kepada semua-semua yang mungkin ada tersinggung ke, apa-apalah kesalahan saya kepada kalian semua. Pohon ampoon dan maaf.
Doakan la semoga process kelahiran ini berjalan dengan baik. InsyaALLAH.
Semoga berjumpa selepas saya bersalin :p

hurmm. macam manala duduk kat hospital kan. saya ni sejak dari kecil tak penah duduk hospital. teman orang tido dekat hospital pun tak pernah. sure pengalaman yang tak dapat lupakan la nanti ni. Macam mana nak mandi kat hospital? lepas mandi tuala sangkut kat mana? hahahahhah.. apelah mengarut ngarut yang ko pikir ni uwa oiiiii

btw, saya dah mula buat cuti sendiri, tak nak pegi UKM dah. maafkan saya ye Dr. :p

3 comments:

Teacher Yatee said...

aku maapkan...prepare btl2 tau.bykkn selawat...mudah2an sume ok. aunty swk ni xsbr nk ngk bby comel 2..

SoFiA.opY said...

hahahahha.sengal!

banyak2 mende asal ko pk towel nk sangkut kat mana??

smg babymu cepat2 la kuar dgn selamat!

kalo lambat kuar, nanti dah kuar aku cubit2 baby ko waa!grrrrrrrr

Anonymous said...

alhamdulillah tahniah he he so skg ko da jadik mama uwa he he jgn lupa upload gambo ngn name skali he he