Sunday, January 10, 2010

Qasseh Hijab

Ni saya nak suggest website yang best untuk beli tudung. Qasseh Hijab sila click link tersebut. Blog ni baru aje dibuka. Harga-harga berpatutan sungguh. Tak caya? p la survey dulu kat online mana-mana. Memang kat sini murah lagi la.
Potongan dia pun ok, jahitan pun kemas je. Kan kadang-kadang kalau kita beli tudung jahitan kelim dia macam kembung kembung and tak rata. Tapi brand ni memang jaga kualiti. Cantik licin kemas je jahitan dia.

So, apalagi?? Jom click Qasseh Hijab

p/s: kepada siapa yang berminat nak beli, sila mention nama saya. manatau bleh dapat disakaun ke.. hahahhaa
kak idah, ha.. dah siap dah testi jangan lupa kasi bahagian saya chewah.. hahahah

No comments: