Tuesday, January 12, 2010

34 Minggu

sedar tak sedar tinggal lagi 30 hari je nak bersalin. Seram pun ada jugak, tapi semua perempuan sure boleh buat kan. :p Jadi wish me luck la nanti.

Perut saya semakin membulat, eh membujur kot. Tangan dan kaki semakin menembam. Selalu je rasa kebas-kebas di tangan and kaki selalunya masa tidur. Nak dapatkan tidur yang nyeyak memang sangat susah sekarang ni. Posisi baby dalam perut banyak mempengaruhi. Kejap dia mengeras!! Tu memang paling sakit!! Rasa nak nangis pun ade jugak. Bayangkan ada benda keras dalam perut yang menghalang pergerakan anda. nak bangun pun susah! If sebelum ni cumalah lemak berkrim yang bisa saja berlipat-lipat diperut. hahahahahaha.

Memangla selalu sangat terjaga, sebab nak ke toilet. Betul la, info-info yang saya baca. Memang almost lebih dari 5 kali kot terbangun sebab nak ke toilet. And tu tak tambah lagi terjaga sebab alunan merdu Mr su yang kadang-kadang mencapai volume 5. hahahahahah. Habis saya picit-picit idung dia. hahahahahaha..

btw, sekarangni pukul 4:32 pagi. terjaga pulak sbb lapo pula. Dah cuba nak tidur balik tak boleh pulak. Jadinya, saya turun dapur amik biskut celup susu. Oh sungguh menyelerakan!! almost 10 keping biskut jangung saya telan ni. :p

oklah, perut dah kenyang.. nite2.

7 comments:

SoFiA.opY said...

omg im sooo excited!

seyes aku la mommy opY nanti!
yeayyyyyy

babe,nanti ingat tau nak terberanak tu suruh suheb msg i!WAJIB ok!!

i heart u lah waaa!

muah2

uswah said...

uiyoo!! rajinnye ko turun bawah pagi2 buta nak makan biskut! peh 5 kali nak bangun gi toilet?? penatnye! kite stakat ni 2 kali la bangun2 malam.. huhu.. memang asek terjage je sebab tak selesa tido

s.H.u.Y.|.n.G said...

wa...
take good care ya..

eenasuzira said...

Cumel la u!

*flying kiz mami eena hinggap kat baby sat..muah

This is .... said...

take care mariam..
aku makin berdebar jugak ni..
macam2 fikir.. takut ada, tak sabar ada..

Teacher Yatee said...

wa...cumelnye ko...maklumla kn nk dpt baby gurl.xde ape dr aku cuma doa dr aku yg jauh kt sibu ni. agak2 dh sakit2 nt klu sempat impom la aku. xdpt pn xpe. tba2 aku plak rs nk sesak napas. em uwa, insyaallah la aku jenguk ko nt time cuti skola ye..

lastly, take a gud care..cyg ko..

Anonymous said...

COMELL L MUMMY NI...take care