Wednesday, December 02, 2009

Saya adalah wakil AVON

Pengumuman!!...
Saje nak annouce yang saya dah daftar jadi ahli AVON baru-baru ni. Secara tidak lansung, saya juga menjual produk AVON secara online offline pun boleh aje. Kepada yang berminat boleh click link ni DAPATKAN PRODUK AVON SECARA ONLINE kalau nak tengok katelog baru.

Link dia pun saya ade letak dekat side bar blog saya ni. So, katalog setiap kempen akan saya update di blog tu la. Rajin-rajin la melawat, setiap bulan ada 2 kempen. Awal bulan dengan tengah bulan..
So, sure la ade yang tanya ape yang menarik pasal AVON ni kan??
Avon ni ada macam-macam product. Dari make-up, keronsang, tupperware, underware.. sampai la ke langsir dapur pun dia jual. heheheheh.
Harga dia sangat berpatutan kepada orang yang berpendapatan sederhana macam saya ni. Barang dia tahan lama dan not bad jugak la pilihan dia.
Review kat internet pun ada banyak dekat pasal kebaikan produk AVON ni.
So, ape lagi?? jom la beli AVON dari saya!

2 comments:

This is .... said...

saya adalah wakil Tupperware... hehe..

Tihara said...

salam singgah n salam perkenalan dari saya