Tuesday, December 01, 2009

PRINCESS KEBAYA CONTEST

Oh... mood saya sekarang ni adalah suka bebeno nak masuk contest ni. Bukannye ape pun, saje seronok-seronok je.. tapi kalau menang akan menjadi dua-ronok or tiga-ronok kan. hahahahaha..
Kali ni nak try masuk princess kebaya contest anjuran wawa-syaida Carbonara pulak. Yela, nak masuk real punya Ratu Kebaya tak layak.hehehehehe. Syaratnya kena letak gambar memakai kebaya.. Jadi
'
'
'
'
'
Nin dia... gambar saya memakai kebaya sambil berposing ayu di atas kerusi dia sebuah hotel. Baju ni kebaya labuh, kainnya diberi oleh akak saya yang balik dari indon. Time ni tengah tunggu adik ipo kat hotel di JB. hotel ape tak ingat pulak. Lawak pulak tengok gambar ni...control ayu tak hengat... hahahah..belasah ah. korang jangan muntah sudah. hahahah

So kalau nak lebih details, click sini.
Oklah, rasanya semua syarat saya dah siap :p

5 comments:

uswah said...

pehh..ayu gile puan uwa dizaman slim dulu.. hehehehe..sekarang komfem baju tu dah tak muat! haha.. samela nasib kebaya2 aku tepakse disimpan selama beberapa bulan lagi.. haha

uwa said...

tu la pasal..
baju ni pun entah kemana peginya..kotak mana ntah. tgok gambar ni rase slim gila..hahahahha..
sekarang.. macam tong drum dah ni!

wawa said...

salam kenal uwa.....

thanks ye join contest wawa...
ayunya puan uwa ni :)
wawa dh cek syarat contest...
tapi syarat ke 2 tu xlengkap lagi kn....
or wawa yg salah cek....

wawa said...

ok uwa :)
semua syarat done....
good luck....tunggu result nanti ye

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.