Monday, December 14, 2009

Demam

Start hari sabtu haritu Mr Su demam. Masa sarapan katanya tak sedap badan, nak demam. Biasala tu, suamiku ini memang selalu demam. Dalam sebulan tu sure adela, tapi demam sikit-sikit aje.. makan panadol+tido sihat balik. Tapi kalini memang panas sangat badannya! macam boleh goreng telur aje panasnya.
Dia pulak rajin sangat nak pergi kerja, katanya ade kerja kena submit. So, kena pegi jugak opis. Sabtu Ahad pun dia pegi..Bila balik je, memang panas sangat badan dia. Jenuh la jelum kepala badan semua, tak turun-turun juga panasnya. Ubat memang bergantung sepenuhnya pada panadol aje :p.. cukup jam, makan.

Harini macam dah ok sikit, harap-harapnya sihat dah le. Penat juga la saya naik turun umah ni, tinggi beno tangganya. end up. 2-2 tido depan tv je huhuhuhuh

3 comments:

uswah said...

alahai siannye abgku itu demam pulak.. kite baru harini stat demam.. huhuhu.. poning palo

uwa said...

uswah,
hah? korang adik beradik ni suka demam kot. huhuhuhuhu,
take care, bahaya pregnan woman demam ni..

uswah said...

eh eh..i jarang demam okeh.. pakcik suheb tu sejak sekolah suke demam! hahaha.. adik badik laki i mmg demam-prone.. kite ni sebab kepenatan sangat time weekend trus demam.. haha