Thursday, November 05, 2009

Pelajar Score A, Anda Score RM

Ha, ni nak share sikit pasal pendidikan. Baru-baru ni ada satu website pendidikan yang best kawan saya introduce kan. Cuba klik sini.
Website ni sesuai untuk pelajar-pelajar sekolah dan juga ibu bapa yang mempunyai anak-anak sekolah.
Kisahnya, benda ni macam latih tubi kepada anak-anak yang bersekolah dari darjah 1 sampai la Tingkatan 5. Anak-anak boleh boleh buat latih tubi ni secara online! tak pakai buku dah sekarang ni! Dari dorang habiskan masa surfing tenet tak tentu hala, baik buat ni.Lepas anak-anak buat latih tubi ni, mereka perlu click submit button dan secara automatik sms akan di hantar kepada HP ibu bapa mereka. Jadi, mak ayah boleh la pantau sama ada anak-anak mereka buat ke tak latihan tu walaupun dari jauh. Past year question pun ade, dari tahun 1993! Tak payah susah-susah cari.
Pakej ni, dah dapat pengikhtirafan dari Kementerian Pelajaran dan dah hebah-hebah dah dalam paper dan berita. Mungkin ada perasan ada yang tak perasan. Lagi satu, kepada ibu bapa jugak boleh dapat pendapatan dengan promote pakej ni kepada kawan-kawan. Jadinya, secara tidak lansung, parents jugak dapat kebaikan la.

Apa-apa pun boleh call kawan saya ni Azmir nama dia 012 200 7632 dia ni boleh cerita lebih lanjut. Apa-apa pun produk ni, memang bagus! jom jom jom try


p/s: oit, jemir jangan lupa bahagian kita, tolong promote kat sini.hahahahah

2 comments:

SoFiA.opY said...

oh bagus!

Teacher Yatee said...

apu...mmg bagus.tp yg sedihnya xseswai utk anak murid aku la...manela dorg dpt beronline.pgg komputer ada xada je...tp menda ni mmg bagusla...