Friday, November 13, 2009

Koleksi Kasut Anda Contest

Ini adalah Sticky Mode Post ending 13 Nov 2009
Saya ni tak pernah la join mana-mana online contest, tapi kali ni nak try la jugak contest Koleksi Kasut Anda ni. Macam seronok pulak, mana tahu ade peluang memang ke kan? Dah le mamang tak pernah menang mana-mana peraduan pun. Jadi saya mempertaruhkan 2 keping gambar berkaitan dengan tema contest ni.gambar pertama: koleksi kasut dari entah zaman bila, cukup 6 pasang! sbb kata penganjur kena ada at least 5 kasut.So, kiranye lepas la syarat itu ek.
Gambar kedua: ni pun lebih kurang macam gambar di atas tapi tambah sikit dengan kecomelan kaki saya ni! ha~~baru cretif kan? hahahahhaa..

Untuk pengetahuan Puan Zimah, semua steps telah pun saya buat.
1. Sticky mode post dah buat
2. Banner kat side bar dan link dah buat jugak
3. Follower pun dah jadi
4. Gambar nak masuk contest pun dah letak
5. Komen pun dah letak

Semua dah Setel.Jadi tunggu hadiah dari pihak awak je ni.. harap-harapnya menangla. :p

8 comments:

Zimah's Depart said...

salam..
saya dah terjah..
syarat ok..
good luck..:)

Ummu Suhaib said...

Uswah kene masuk contest ni!!!

eenasuzira said...

wa cane nak msuk ni?nak gak.hehe

Elle Gal said...

camana nk masukni....nnti nk balik tngkap gambor mcm kamu gak..

Uwa said...

Zimah,
Tq tq tq

Ummu Suhaib,
hahahah.. suh dia masuk cepat..dah nak tutup dah ni

Eena and Elle Gal,
pegi sini,
dia ade tulis detail dia macam ne
http://myziemah.blogspot.com/2009/10/koleksi-kasut-kasut-contest.html

This is .... said...

rajin betul join contest! bagus2, semoga berjaya..

AALAA' said...

haha bestnye contest nih! hahaha uswah mmg kene masuk.

uwa, gudluck!!

ween said...

he. suka tgk ur shoes collection :)