Saturday, November 21, 2009

Jualan Penghabisan

Last saturday, we both bangun awal sbbnya nak pergi berjoging di taman Alam Damai yang baru di explore oleh Mr Su ketika dia pegi solat jumaat semalam. But, end up tak joging pun. Just walking seround je taman tu yela dua-dua pun pakai seliper jepun je. hahahahaha.

Dalam tengah hari macam tu, kami siap-siap untuk ke Pureen Warehouse Sale. Berbekalkan google map je, kami redah area PJ tu. Jalan agak jem, tak tahu la kenapa. Nak cari parking pun susah masatu. Ingat kan park kat tempat berbayar pun asik terlepas je entrance dia..end up Mr Su paking sebelah lori, and tersilap bajet terlanggar sikit. Patah no 5 kat plat nom dia. Soorry ye.. :p
Sale ni memang berbaloi pegi. Rasanyela, sbbnya baju-baju baby memang murah. Memang tak akan dapat la kalau sale kat memana pun. Kami beli banyak jugak dan $$$ terbang bagaikan air. Pampers, sabun2, syampoo, botol susu semua pun murah2 aje. Rase macam nak beli semua aje! hahaahahah.

4 comments:

uswah said...

wah besnye pureen warehouse sale tu!! suheb lambat bitau aa..huhu

Haza Wahida said...

www.susuibu.com adalah link terbaik utk yang berhasrat bagi fullbreasfeed to your baby.

Uwa said...

Uswah,
yeke? lor.. rugi2. baju baju dia murah rm1 pun ade.
dorang buat sale 3x setahun.ko tunggu la sale lagi.

Haza,
Yeke? wah.. haza pakai breast pump ape? nak kompol duit beli ni. huhuhu

yatee said...

inilah hakikat kehidupan bakal ibu n bapa...kui kui kui...