Wednesday, November 11, 2009

Baby Snowdrop's Giveaway

Semenjak pregnant ni rajin jugak la scroll dekat website-website berkaitan baby ni. Jadi terjumpa page Baby Snowdrop ni. Page ni ade nak bagi free new product dorang kepada bloggers. Sila click sini untuk keterangan lanjut.Tapi kena buat beberapa steps ni :
1. Copy and paste mana-mana code dibawah.kiranya macam add banner dalam blog korangla.
Powered by BannerFans.com

Powered by BannerFans.com

2. Lepas tu, jadilah follower Baby Snowdrop
3. Lepas tu buat entry pasal Baby Snowdrop giveaway ni, macam yang saya buat ni la. :p
4. Tinggalkan nama, email, dan adress blog anda pada comment di link ini.

Lepas tu tunggulah kot kot bertuah nak dapat giveaway ni, harap-harapnya saya dapat le sbbnya saya dah buat semua steps ni. hahahahha..
DAN, kalau korang letakkan banner Baby SnowDrop tu lebih sebulan, korang akan berpeluang untuk masuk cabutan bertuah dan pemenang akan dapat
one piece of Ring Sling from Baby Snowdrop. Lucky Draw ni akan berjalan selama 3 months berturut2 until bulan February.
Selamat Mencuba~Giveaway ni seminggu je, closing 16 Nov ni.

2 comments:

Nisa said...

Salam kenal,

Thanks a lot ye for interested in joining baby snowdrop's giveaway... :)

Nak inform, dh cek kat list followers, xde nama puan, so pls cek ye... :)

Uwa said...

Salam Nisa,
tq tq,
btw, saya dah add as follower dah . hahhaa