Sunday, November 01, 2009

011109 Selamat Ulang Tahun

Kalau korang ingat tarikh ni tahun lepas apa jadi? Sila click! Ye genap setahun kami bertunang! Cheh padahal dah kahwin pun. :P

Kami pergi makan-makan dekat Rimba Klasik kot nama kedai ni. Cantikla la jugak persekitarannya. Tapi servicenye agak lembab!! Terima Kasih Mr Su, sbb belanja!


Sorry, gambar makanan dah habis aje ada. Tak sempat nak ambik masa awal-awal sbbnya dah lapar tunggu order.Sampai-sampai aje, terus makan! heheheheheDan Mr Su juga telah menghadiahkan saya cokelat faveret saya!!! Roast Almond!! Tq Tq Tq..love u!

5 comments:

eenasuzira said...

tahu tu feberet awak! dulu2 salu beli

uwa said...

eena,
lepas tu simpan sorok bawah2 lipatan baju xnak bagi dia cair.. hahahaha

Anonymous said...

rimba klasik kat mana?mcm best je restoren tu wa..

Mohd Faiz Safwan said...

agak2 aa..
price tag kasi buang aa dlu..
tau aa cokelat mahal..

uswah said...

hahaha..anniversary tunang pun nak sambut gak tu! anyways, happy anniversary!! hihihi