Wednesday, October 07, 2009

Raya 1 di Teluk Intan

Ni keluarga saya! 8 orang adik beradik dan berbelas anak sedara. Ramai tak? Semua muka control sbb cuaca agak panas time ni.

Nak cerita sikit pasal my first time beraya after berkahwin ni. tetiba je saya ada banyak kampung. Sebelum ni tak pernah travel jauh-jauh, tetiba raya kali ni sampai ke JB saya. hahahahahaha.

Raya pertama memang raya di kampung saya. Yeepie! Dah la malas nak cerita banyak, jom tengok gambar.OKlah, nanti saya update untuk part II pulak

6 comments:

~Elaine Tam~ said...

Wah, syiok nampaknya..

Eh, but you like sudah kurus la....Diet ker? heheheh!

uwa said...

Elaine,
memang siok gila raya ni $$$ pun habis banyak!! sekarang sudah pokai!

Kurus? hahahahah.. u kasi tengok betul-betul. tak kurus pun. berat naik la

Nur Hana Humaira said...

wa:
Kak Yang nampak tembam, tp still comey. Abg Nawei (betul ke ye ingat2 lupa namanya) pun kuss semangat.
Besarnya keluarga Makcik Timah ni meriah sungguh

SoFiA.opY said...

we want more!! ;p

Anonymous said...

muka nmpak cengkung .....nak tgk perut la

uwa said...

Haza,

Kak yang memang menten comey je. Tapi itu la, badan dia memang naik dan makin naik hahahahhaha..
Abang nawei tu pulak, macam dah kurus sikit, kalau tak lagi la semangatnya. hahahhaha

Opy,
nantikan kemunculan muke ko pulak dalam page i ni.. hahhaha

Anon,
perut? ayak? segan ah.. tapi sebenarnye, xjumpa lagi la gambar berdiri. nanti la ambik satu