Friday, October 23, 2009

Pembakar Semangat

Saya telah membeli 2 batang pen sebagai pembakar semangat saya untuk belajar. Hujung-hujung bulan ni, bajet cipot kena pilih pen paling murah tetapi sedap di pakai.

Kini saya lebih bersemangat! Namun, tulis sikit sudah ngantok la pulak.

8 comments:

SoFiA.opY said...

masih lagi kuninnn??
reminds me of ur old skool kunin nokia phone weyh!ahaks

eh y sooo damn lain u tulisan now?

tulisan ibu mengandung kah?

=p

Uwa said...

Opy,
kunnin? ijau kot wey.. huhuhu.. tetiba kita pun teringat kat hp ericsson ko tu! hahahaha

jalan balik kelas cepat2 nak tgok sape ade msg/mcall sbb malu bawak hp p kelas gedabak beso!! hahahahaaha

tulisan, makin buruks ah wey, bukan macam tulisan ko bOlat Bolatt macam tuannye. hahahahha

haza said...

cepat baca buku, nanti baby dlm perut suka baca buku. huhu bagi psycho skett

JuneTan @ BaoBei said...

mariam.. ingat tak.. sec school dulu kita always guna pen banyak, paling banyak is kilo metric blue/red/hitam pen.. ^^ sampaikan pakai sekejap lepas tu buang pulak...

my fav ink dakwat is pillot G1.0 or G3.0 dakwat.. masih guna lagi sehingga sekarang... tapi harga dah naik.. semakin mahal pulak, bankrupt pulak, ni.. boleh refill lagi.. tapi refill pun dah naik harga!


isssshh..... haiz!

JuneTan @ BaoBei said...
This comment has been removed by the author.
uwa said...

June Tan,
Hei! mana u jumpa my blog ni?
Yela, dulu pen kilometric paling popular la..

Yala, pilot punya memang best tapi mahal! u orang kaya mampu la beli. I dulu pakai pen readleaf aje. hahahah

JuneTan @ BaoBei said...

ala.. senang aje.. kalau ade jodoh tentu boleh jumpa ni... hahaha

bukan kaya tapi.. benci setiap kali kena buang masa lepak stationary shop beli pen.. baik beli 1 yg baik boleh guna lama.. jimat masa pulak tu.. betul tak???

AALAA' said...

eh lawa jugak tulisan ko yek uwa! aku tercabar plak rase. hahaha tasall