Thursday, October 22, 2009

Meeting

Esok ada meeting pasal Master Projek saya. Ye Ye ye, sesungguhnya saya tak buat apa-apa pun lagi. Ye ye Ye , sudah satu semester pun or almost 6 bulan! Ye ye ye , proposal saya pun saya tak hantar-hantar! Ye ye ye, lit rev saya satu pun tak baca. Ye ye ye saya malas. Ye ye ye saya perlu rajin..

Oh ye, doakan semuanye ok ye. :)


3 comments:

Elle Gal said...

kena la rajin....ashik ye yey ye jeee...tkper...ibu rajin nnti baby lagi rajin....good luck

uswah said...

hahaha..dont worry.. bile dah tepakse tu baru buat.. kite pun 2x5 je! ahahaha

anyway, gudluck!!!

Uwa said...

Elle Gal,
ye ye ye saya sedang cuba merajin kan diri. Spansion ade keje 0 tak? hahahahha

Uswah,
memang paling malas le nak membaca2 ni. dengan text 2 column tanpa gambar-gambar yang menarik hahahha

pape pun, tq tq