Wednesday, September 16, 2009

Jom sahur

Kelmarin Mr Su telah pun mengajak saya untuk bersahur di luar. Yes! akhirnya merasa bersahur di luar..tak payah masak.Tapi bukannya jauh mana pun, dekat mamak depan rumah ni aje. Saya ni tak pernah bersahur kat luar, dulu masa study pun tak penah la keluar subuh-subuh sahur. Yela, xde boipren yang leh bawak kan.. ewah.. ade pun hanya roomateku cik Opy. hahahahahah. Kami makan burger kepek2 di cafe kolej je.

So, agak jakun makan sahur di luar. Saya telah mengoder roti kosong 1 dan megi goreng sepinggan. Haaaabisss!! Oh, mamak ini not bad! Harus boleh makan di situ lagi. hehehehe. Pape pun TQ to my lovely husben sbb belanja sahor tu. konyang eden!


4 comments:

This is .... said...

tekakku agak tak boleh menelan makanan mamak.. huhu..

uwa said...

Emi,
hahahha.. kalau dah lapo, eden semua pun tolan. hahahha

~Elaine Tam~ said...

Oh..pagi pagi sahur luar yer :)

SoFiA.opY said...

hahahahaha..
burger kepek kepek kepek yang lazat ituuuuu??

giler wek wekkk..ntah pape.aku still ingat muka minah indon tu weyh..

wahh Abang Suheb sungguh sweet~

weyh nanti lepak ctu ahhh!takyah ko masak2 and kopek2 bawang..haha