Monday, September 28, 2009

Mr Red Part II

Pagi tadi, sedang on da way semangat-semangat nak pergi kerja. Tayar meletop pulak! Ngeri pun ada tgok cara tayar tu meletop.. habis keliling dia semua. Ni mesti sbb tak cukup angin lantas dia makan tepi tepi semua. Entahla, dah nak sampai masa kot ek.
Maka tersadai lah saya seorang diri, di tepi jalan serdang ni. Cuba call abang alang, namun dia tak pulang lagi beraya. Nak tak nak kenala susahla, super Hero Suhaib.

bersusah payahla suami ku ini datang dari KL- Bangi ni semata-mata nak tukarkan tayar pecah kepada spare tayar. Tunggu jugak kot-kot ada Plus Ronda berenti ke, tak ada pulak. Maybe dorang semua tak balik raya lagi kot.
Ape-ape pun, semuanya dah ok. Suhaib, pun pulang semula ke KL lepas siap tukar tayar and tolong pam kan tayar. Saya telah pun ke kedai tayar untuk menggantikan yang baru.
Terima Kasih My Hero Suhaib, mau kasi upah belanja ape ek??


2 comments:

~Elaine Tam~ said...

Wah! Pancit lagi? =____="

Tukar tayar ler Mariam.......sudah tua!

uswah said...

upah kasih sayang sudey!! hahahah