Wednesday, August 12, 2009

just for an update

Im not in the mood to blog now, but still! Nak mengapdate juga! No pics to be put on. No story to share.
Syukur Alhamdullillah, perjalanan hidup berjalan dengan baik.
Tapi tiba-tiba je rasa buat masters ni susah! And saya malas nak buat pulak! Thinking of applying job again, and yes! I filled some of the online application. Oh ExxonMobil kalau dapat kan best! Doakan~

Btw, syukur Alhamdulillah sekali lagi, i got scholarship for my master. But it only covers the fees, lain-lain tu pepandai la nak korek mana. Yes! I can claim back my 1.9k for the 1st semester that I‘ve paid. I just call bendahari, and they said 2 months baru boleh dapat balik claim tu. Whatever it is, I no need to worry about my fees. 

So far, i am in a good health. Morning sickness tak adalah teruk sangat. Just mabuk-mabuk aje kalau duduk dalam kereta lama-lama, tambahan pula kereta Mr su yang bau dia semacam. Dah 2x muntah dalam keta tu, nasib ada plastik. Kalau tak, haru jugak la nak bersihkan. Lagi satu, kalau cuaca panas-panas pun will make me pening-pening lalat. So, i rather wait until 630pm to go back sbb masa tu dah redup sikit. Kekembungan perut akan di alami kalau tersalah makan or ntahla, sometimes ikut sukati aje perut ni nak kembung-kembung sendiri.

Oklah, enough for today. Btw, i am in process to improve my English yang tak terimprove pun dari dulu. Ade sesiapa nak jadi my guru tuisyen? hahahahah

3 comments:

yatee said...

haku nak!!!!!! aku kn cekgu english...heheheheh

PanAdoL7e said...

btw... ur walimatulurus kat tepi tu takmo remove ker? dah nak dapat baby dah pon...

uwa said...

Yatee,
hahahha. kang xsempat ko ngajo. dok nyembang aje. hahaha

Panadol,
heheheh. tu kenangan tu. tau la ko jeles Dol. Dah dah, cepat kahwen..nanti bleh letak kat blog gak hahahhha