Friday, July 31, 2009

TQ Mak and Abah

Terima kasih Mak & Abah sebab datang melawat ke rumah kami. Walaupun sesat-sesat nak sampai rumah. Mak & Abah pun tak sempat nak tido dekat rumah kami, lain kali datang lagi ek.Boleh tidur.Thanks jugak kepada semua adik beradik yang juga turut datang rumah. Sorry la, sesat cari rumah. Kami pun tak sure sangat jalan-jalan kat sini.heheheh

Menu haritu Mee Goreng wansu! Main masak aje, sampai kena masak 3x laktu sebab ade LOPe si gurgasi yang makan banyak gila. Tapi kali -3 kak itah yang masak. Tq tq
SELAMAT HARI JADI kepada mak saya, Hjah Fatimah binti Osman yang ke 63

Semoga panjang umur dan dimurah kan rezeki. I love u!! eh. love Abah jugak. heheheheh
Mak dengan baik hatinya membelanja kami sekerluarga di SOHO seafood sempena hari lahirnya.
Btw, SOHO ni lembab gila dia punya service, naik nak ngamok kitaorang tunggu makanan.!! Grr!

5 comments:

SoFiA.opY said...

wahhhhhhhhhhhhh

nanti kitorang datang nama mee goreng anda akan bertukar kepada
mee goreng uwa kah????

haha..nnti kami datang ek~

uswah said...

wah wah! anda boleh masak? tidak loya2? hehe.. hah, sume org nak carik rumah tu sesat kot! hahaha.. korang patut letak tanda cam org kawin tuh, (suhaib & uwa -->) ahaha.. bes la umah tu leh muat banyak org.. sedare mare dtg pun tak sempit2

yatee said...

hehe..berjaya gak ko msk mi goreng.refer kt aku wtpe,aku bkn tau masak pn.....hahaha...by de way,rndu sgt kt ko. rs cam 'jauh' sgt dh dgn ko...

uwa said...

Opy,
hahahah~ sudah pasti nama mee tu jadi mee goreng opy makan. hahahaha

sila la datang..

Uswah,
boleh la sikit2. selalu malas je..
tula pasal, kena letak signbod beso beso baru senang orang nak cari.

Yatee,
huhuhuh, ntah ko! nasib baik tak ku celur mee tu tadi. hahahah.
wey, lek ah. cuti mai le lepak sini. heheheh

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.