Thursday, July 02, 2009

KL-JB-KL 10 Jam?

Petang semalam pukul 730 mr Su balik JB sebab nak ambil kereta dia. Lepas tu, dia kata dia nak balik terus bila sampai JB ke KL.huh? memangla macam tak masuk akal! Tapi tu la dia Mr su, dia call sampai JB dalam pukul 12+, and dia call balik nak bertolak balik KL pukul 230pagi. Tup tup pukul 5 pagi dia dah sampai dekat KL. MasyaALLAH lajunya la dia bawak kereta. Nasib baikla saya tak ikut, kalau tak kompem dah kena cubit kalau bawak lebih 140km/j. hahahahaha.

Masa mr Su sampai, dia ada cakap yang mama ada bekalkan nasi impit kuah kacang dan rendang daging!! Perghh... memang tak sabolah nak bersarapan pagi tadi. Terima kasih ibu mertuaku yang sediakan nasi impit tu. Sedap sangat!! Saya siap tapau bawak pegi opis dengan banyaknya..dan dah habis pun saya makan. Hahahahah.. terima kasih banyak-banyak. Alhamdulillah, tercapai jugak nak makan nasi impit!! hehehehehe..Syukur

4 comments:

yatee said...

Alhamdulillah...lega aku dgr.sian ko.mujur dpt mak mertua best.aku nk tomyam best.kt cni xde....!!!

SoFiA.opY said...

wah nak jugakk nasi impittt..
waa saya sokong, anda perlulah ngidam banyak2 bende tau, nnti boleh la datang umah saya kite makan tepi pool~hahahahaha

kak tinee said...

tercapai jgk hjt ko nk mkn nasi impit ... best mak mentua ko ...mesti ptg tu dia dah siapkan ....tp mmg best pun kolo preggy sbb apa yg kita mkn biasa nye org akan cari kan

Suhaib said...

eh.. jb-kl 2 jam je ok!! 2.30am skudai-430am sg.besi