Monday, July 27, 2009

Im pregnant !! (11 week)

Syukur alhamdullillah. Tu masa scan haritu, terkejut kitaorang! Tak sangka pulak pulak dah boleh nampak kepala, tangan, kaki and baby ni gerak-grak. Mr Su pun ala-ala excited. Sebenarnye kitaorang pun tak plan nak dapat baby secepat ni, tapi dah rezeki. Kami terima dengan gembiranya. Dah 11 minggu mengikut kata doktor tu, and insyaALLAh due dia tahun depan bulan 2.
So, doakanla kesihatan baby ni dan juga mak dia yang asik-asik perut kembung kebelakangan ini. Semoga baby sihat dan emak dia pun sihat. Doakan juga semoga kami dimurahkan lagi rezeki. Saya dok pikir-pikir nak buat part timela, nak cari duit lebih. Kalau ada sesiapa cari cikgu tuisyen saya boleh aje menjadi cikgu. Hehehehehe. Lepas tu, kalau sape ade nak cari orang untuk lukis plan ke, buku ke apa-ape la berkaitan lukis melukis, sila contact Mr Su. Hehehhehe..

Oklah, bye.

9 comments:

~Elaine Tam~ said...

Isssssss~~ Sungguh manakjubkan la.....I can't imagine that baby is in your stomach MARIAM!!hehehe~

Jaga badan yer..take care... :)

uwa said...

Elaine,
Me also tak percaya ade baby sedang develop dalam perut i ni! hahahaha..

so amazing kan? huhuhuhuh

s.H.u.Y.|.n.G said...

wow...
congrats sai sai lap..
u r going to be a great mum soon~
muahahahah~

SoFiA.opY said...

hahaha..
weyh nape macam dah besar??????

hahahaha..
yes yes!

im gonna rock ur baby's world!!
hahaha

uwa said...

Shu Ying,
thanks, i think no more sai sai lap la. we see my baby can be sai sai lap the second or not. hahahahha

Opy,
tula pasal. kami pun terkejut dengan kebesaran itu. tapi itu scale dia beso. 4 cm aje kalau xsilap.

habisla baby ku beruntiekan opy hahahha

Haza Wahida said...

Congrats wa,

1st time pegi scan mesti bergenang air mata kan tak sangka ada baby dlm perut. For the first 3 month jgn lasak2 n mkn benda tajam. Seronoknya pregnant :-)

uwa said...

Haza,
ehehehe.. TQ tQ
tula terkejut tgok ada baby tu. hahaha. ni dah almost 3 bulan dah, tapi still la muntah and pening lagi..hurmmm

yatee said...

sukanya ko dh pgnant!!! jaga kesihatan elok2, hati2 drive.jgn slu xmkn.sht mak, shtla anaknya. hm..ms ko kol klmarin aku msh lg igt betapa excitednya ko.mmg best nk dpt ank sulung. thn dpn lehla aku amik cuti tgk baby...yuhu!!!

kak tinee said...

welcome to da mummy wanabe club ... sama2 le kita jaga kesihatan kita ye ....