Friday, June 12, 2009

090509-100509 Johor Baru

Selepas ber Pre-Honeymoon kat Lumut, Mr su ajak balik rumah mak dia. So, saya pun pergilah ke BBU rumah mak mertua ku. First time sampai sini walaupun dah beberapa kali ke JB.
Mr su bawak pegi ronda-ronda JB dan kami ke Masjid Sultan Abu Bakar yang design dia sangat la cool!
Lepas tu pergi ke Muzium Istana Johor! Lagilah saya suka! I like muzium! hohohoho. rasa tak nak balik dan berangan menjadi puteri raja!Sangat best Muzium ni! Di pamer struktur sebenar dalaman muzium tu. Katil yang cantik, pinggan mangkuk yang mahal. Oh! saya ingin menjadi puteri raja!

5 comments:

~Elaine Tam~ said...

Amboi amboi!!! "pak to" sampai ke Muzium pulak...hahahah~

uwa said...

elaine,
hahahaha. Tu la!
But, u kena pergi muzium ni! best sangat. or maybe i dah lama tak pergi muzium, so makan kagum and jakun sangat. hehehehhe

Ummu Suhaib said...

kesian uwa..g rumah mak mertua 1st time..x ready..rumah cam kapal karam...kalau org lain haghui nangis sampai nak kluaq darah..nasib baik menantu mama ni cool je..tq 4 being a very sporting...love u from the 1st sight!

hapPY zuRa~~ said...

gmba abg n adek ke tu uwa? hehehe.. gile tinggi Mr Su kamu itu..

yatee said...

apu...aku org johor pn xpenah p muzium johor...hohoho...