Wednesday, June 10, 2009

020509 Majlis Potong Kek & Membuka Hadiah

Malam lepas majlis bersanding tu, ada majlis potong kek dan buka hadiah pula. Tapi ni khas untuk family terdekat sahaja. Dulu-dulu, ada kenduri malam ni and akan ada orang merhaban, tapi sebab semua orang dah penat. So, buat kecil kecil-an saja la.
Ada juga majlis bersalaman dengan keluarga, time ni dapatla pengantin kutip duit poket sikit sbb siapa yang bersalam, kasi duit. hehehehehehe

Terima kasih kepada yang memberi hadiah! Banyak sangat! macam-macam ada! Rice cooker, slow cooker, tupperware, lampu, vacum, thermos, microwave,iron, kettle.. dll.
Terima Kasih Semua
Dengan habisnya majlis ini, maksudnya dah selesai dah la Majlis saya dan Suhaib di Teluk Intan. Doakan kami bahagia dunia dan akhirat. Nantikan pula majlis di JB punya update :p


3 comments:

muna khaider said...

akak.. gambo bukak hadiah kat jb ada dlm camera yg sy 'curik' bwk ke melben ni... haha.. derang tak transfer lg. Pastu sy lupa nak amek cable transfer skalik. heheh.. so all the pics are still in the camera la kak.. ke ade camera lain yg amek gambo mase korg bukak hadiah?

kak tinee said...

ada gak upacara sanding mlm ni kat tmpt kamu .... igt kan family aku je lagi yg buat ...

sekrang ni ramai yg tak buat dah acara ni ....

close up la skit dress yg ko pakai tu ... tak nmpk sgt

uwa said...

muna,
camera lain tak sure la pulak. Kena tanya adik2 lain. Beli la card reader seperti kak uwa, read semua card tu. multi pepes sungguh. hehehhehe


Kak Tinee,
tula, rasenya Perak ajekot yang buat majlis ni. kitaorang adalah acara wajib ni hehehhe