Wednesday, May 13, 2009

120509 MY Birthday

Ok, lupakan sekejap pasal majlis perkahwinan saya. Fokus pada birthday tahun ni pulak. Tahun ni first time sambut birthday as a wife kepada seorang husben yang best. Love u Mr Su. Diam tak diam dah 25 tahun dah saya ni. Suku abad dah pun. Tuanya rasa..tapi xpe muka still muda kan? hehehhehe...

Terima kasih banyak-banyak kepada Mr Su aka yang lovely husben yang buatkan "makan-makan" pada malam tersebut. Agak terkejut la jugak, tapi saya menten aje la. Sbbnye ramai orang.hihihihihi. Thanks to uswah, alak, imang, abang alak, pakcik Isa(membacakan doa), makcik Sempo and puan bibik yang sama-sama menyambut birthday saya.
Sebenarnya Mr Su tak berapa sihat on tat day. Selesema teruk and kahak..perrrghhhhh...gila banyak. Tapi still jugak buat makan-makan for me. Ohw..saya terharu..Muah!

Btw, birthday tahun ni saya ada dapat hadiah jugak. Nak upload gamba, cable tak ada pulak.
Terima kasih kepada my MIL sebab kasi saya telekung yang super cun! Kerawang tebal gila!! Imported from Indon lagi.Tak lupa juga, kepada cik Uswah yang bakal manjadi Puan dengan menghadiahkan sikat kepada saya kerana saya tidak membawa sikat. hehehehe. Kak Idah yang claim tudung nikah haritu as her birhday gift. hehehehehe.Mak kasi cadar yang chantek(eh, kak itah yang beli) hehehehehehe..awak jangan tak tahu kak itah, semua orang cakap cadar ni cantik padahal awak siap kutuk-kutuk lagi kan haritu. hahahahaah..

Saya belum lagi beli hadiah untuk diri sendiri ni,ingat tak last year saya beli sandal for my birthday? Sandal tu macam dah teruk aje, and saya pikir nak beli baru la. Ke nak beli Jeans baru ek? Hurmm..tgok la bajet macam mana. hahahahaha. Doakan saya di murahkan rezeki.

Hurm..Terima Kasih jugak kepada kawan-kawan yang wish my birthday Kef(on time tu), Yatee, Op, Ina, Lin, Ct Mun, Ref, ++ banyak lagi la. Doakanla saya dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..~~ Amin~~

ps: nanti kalau dah ada cable saya update gambo dia ek. TQ.

6 comments:

Anonymous said...

Happy B'day si ex-kecil-molek SPansioner!

Wish you a happy wedding life, and healthy ya!!


~ Elaine ~

farah adila said...

oh ho ho ho! Happy birthday!!!

uwa said...

Elaine,
kenapa u pakai anon pulak ni? spansion sudah block ke? hehhehe


Farah,
Hehehhe..tq tq

uswah said...

alahai sodehnyo sikat je jadik hadiah besday ek.. nantila kite shopping mane2 bli hadiah besday yg bes ek.. hahaha

untuk peringatan puan, besdayku 4 hari seblum hasben mu! hahahaha

kak tinee said...

hepi besday uwa....semog apjg umur n murah rezeki ...n cpt2 dpt anak ...
pesan kat mr.su ...jgn 1st time jadi husband je igt nk celebrate ...tiap2 thun kena igt...

uwa said...

uswah,
hehehe..oklah tu dari tak ada lansung kan. Birthday ko, ko mintak la dari abang ko tu hadiahnye.

Kak Tinee,
tu lapasal...kak tinee tolong la ingatkan dia. hahaha