Sunday, May 10, 2009

010509

Lama dah tak update blog ni. Kasi dia update la sikit.
Ni masa malam nikah 010509, masa saya and mr su di akad nikah. Later i update lagi tau.. banyak gambar nak di uploadkan dan banyak cerita nak di ceritakan..jadi.. tunggu yek.hik9

8 comments:

s.H.u.Y.|.n.G said...

congrats to u sai sai lap..
muaksss~

cik IJA said...

adegan yg den terlepas hehe

farah adila said...

aku doa ko bahagia dunia akhirat

Haza said...

wa,
tahniah semoga menjadi isteri yg solehah dan cepat2 dpt baby. Sorry tak dpt dtg hari tu coz ada kenduri di kelantan. Lepas kawin dok mana?

kak tinee said...

Congratulaion...cantik sgt ... dah blik KL ke? skrang ni dok mana

uwa said...

shuying,
heheheh.. tq tq

cik ija,
ni yang eden marah ni...ekau sengaja melepaskan saat tersebut

farah adila,
thanks wey.. cepat ah kwen!! leh kita berbesan hahahaha..xpasal

Haza,
terima kasih bebanyak. lepas kahwin duduk cheras insyaALLAH.

kak tinee,
hahahha.. tangan kembung2 tu baju tu. ahahahahah.. sekarang kat keramat, nanti insyaAllah duduk cheras.

~Elaine Tam~ said...

Congratulation!!!! ye-ha~~ Mariam sudah kahwin *akhirnya* hahahhahaha~~

Wei, so apa bikin now???? i mean other than being isteri orang....

uwa said...

Elaine,
tu la, akhirnya i kahwin juga. hihihihi

takde buat apa-apala. full time being isteri orang. hahahahha
btw, u should try it =P