Tuesday, April 21, 2009

Udah setahun

Hurmm sedar tak sedar dah setahun saya kat sini. click http://sayapunyastory.blogspot.com/2008/04/quick-update-from.html kalau nak tgok first post. Cuak-cuak and takut-takut nak update. Mula masuk 21 April 2008.Sekarangni, selambe aje nk update apa-apa. hahahahahaha
Itu saja yang saya nak update buat masa ni.
Sedih i left only 2 days here..huk9.. boleh extand ka? hahahahha

12 comments:

*SiRibenMerah said...

ko g mana uwa??

uwa said...

entahla..
kemana kaki ku pergi, kesitulah aku..

sad sad sad..

~Elaine Tam~ said...

Janganla sedih, sure got chance to meet up *if got chance*

Ingat, di mana you jumpa bulan and bintang, di situ la u kan jumpa kiter...hahahah~

Ezmah said...

Cik yam....

dah tender ker? x dgr citer pon?tell la the story ;p

uwa said...

elaine,
i am gonna miss u guys la. huk9
sob sob sob

ezmah,
hurmm noothing much nak cita pun... entah la..
pape pun wish me all da best ok?
mana alamat? kata nak kasi?

cik IJA said...

hmm tau tau tau ko akan ke johor bharu wat persiapan di johor bharu pulak..mau tumpang rumah i kah??ooo silap2 da bertitle puan mariam tak leh jalan suko suko hehe

Ezmah said...

Huish....cam sedih jer bunyi....sambung study erk?...anyway all the best k...good luck...alamat den,

Ezmah Aziana binti Mohd Ezmi,
Plot 38, Kg Jiboi,
Ampangan,
70400 Seremban,
N9

uwa said...

ija,
hehehe..boleh ke tumpang umah ko bawak laki ku sekali nnati. habisla cungap-cungap dia naik tangga. ahahahahha

Ezmah,
haah, insyaALLAH sambung belajar. Doakan la ek...Macam ne ur ACCA tu?

ok, petang kang den pos. datang tau

kak tinee said...

we will gonna miss u ...sedih tau ...

uwa said...

kak tinee..
huk9.. sedey..

Ezmah said...

Kui kui kui...don't tanye pasal my ACCA ;p....kantoi...reseat balik paper same huhu.. tgk la nnt jadik aper....huhu...org malas terstudy balik, mcm nie la...

cik IJA said...

haha..bole sj..tp lelaki dibenarkan kat luar romah jelah..dalam gril boleh dipertimbangkan lah huaaaaa