Wednesday, April 08, 2009

Keindahan Alam

Last Saturday, kak idah and me went to Bukit Cerakah or the commercial name is Bukit Cahaya Seri Alam kot. At first, kak idah plan to go to Taiping, she want to jalan-jalan I guess, after a long MC she had. But, I don’t think is worth to go to Zoo taiping balik hari as I have friend wedding on Sunday. So, it was I my suggestion to go cycle at Bukit Cerakah. I woke up early that morning. Yela, susah sikit bangun pagi during weekend ni. We reach Bukit Cerakah around 10am after having breakfast and I ter-beli tudung (pagi betul kedai tudung tu bukak!).
Fees are reasonable, rm 3 per entry. OKlah tu kan? We straingt away rent a bicycle, after I test-test mana beskal yang I sampai kaki. So, our journey starts!!

Im not sure how big is this area, but it huge! Trust me! It is really huge!! We spend 2 hours cycling, pun tak dapat tawaf semua area. Damn! I missed taman Kaktus as we both really tired and sweating like hell!! Then patah balik aje.Penat giler, naik bukit turun bukit! Cerun pulak tu, ada satu area tu kena turun bukit 10degree. Mencabar betul! Break memang kena pandai jaga la. Kalau tak silap-silap boleh tertonggeng! If you don’t have any skill in cycling better don’t try it. Sangat berbahaya!!
Segar sekejap, after a long time I did not do any outdoor activities. Ajak Mr Su, dia tak minat outdoor kot. He loves watching movie that is for sure. Ekekekeke.

Oklah, kak idah. We should go out doing things like this more often. Panjat gunung Bubu pun ok gak. Ahahahahahahahahaha.







I love this house! Rumah perak!! Aman damai, tenteram… angin sepoi-sepoi bahasa.. I wish I can have this kind of house bila dah kaya nanti..

2 comments:

~Elaine Tam~ said...

I yang tinggal @ Shah Alam for berabad-abad also belum pernah go besikal @ Taman Chaya...hahahahah~

So syiok or not? =___=" Ada monyet tak?hahahah~

uwa said...

elaine,

hahahah. tu akak i la yang nak pergi.hihihih BEst jugak la.

monyet??surely la ada banyak..kenapaa? u rindu kawan2 u tu ke? heheheheh -kidding