Wednesday, April 15, 2009

Berjimat

Cuba teka apa, saya buat lepas balik kerja semalam?! Tepat! mandikan Mr Red. Lama dah dia tak mandi.
After came back from office, i straight go to the toilet and take baldi+berus+ sabun. Saya ni tak ada car shampoOO, so belasah aje pakai sabun mandi jonsen&jonsen color biru saya. Dulu, penah consult with Tuang, dia cakap boleh. Jangan pakai dynamo sudah.
Best jugak petang-petang berpeluh sambil basah-basah sikit. Lagi pun dapat jimat RM10 kalau cuci kat kedai. Memang dah almost setahun tak cuci kedai, cuci sendir aje. Nak jimat punya pasal. hihihihihihi.Walaupun lenguh and masel-masel tangan sorang-sorang lap keta ni.

Amacam berkilat tak? hehehehehe.. Tapi sayang seribu kali sayang, malam tadi hujan pulak. Tapi tak pelah, janji dah basuh. Geram je tengok debu2 kat keta ni. hehheeh

6 comments:

~Elaine Tam~ said...

Hahahahah~ i pun malas nak basuh kereta punyer.....just malas to move the butt, and hand to gosok-gosok...heheheheh~

My bf also always complain "Everytime i wash car, sure raining one..@#$%^&*#$%^&"...

SoFiA.opY said...

kenape ko suka sangat aktiviti yg membasahi ketiak ehh?

hahaha

cayalah roomate!

uwa said...

Elaine,
yela, setiap hari pun raining.Susah betul.. if tak siang hujan malam hujan.. hurmm susah nak agak la.
what eva it is, my car sudah berkilat! hahaahha

OPy,
eh, ko tak tahu ke. Basah ketiak barulah sihat! kalau tak basah tak sihat! hahahahaha.

Suhaib said...

baru la slim shaddy kan kan kan?

uwa said...

Suhaib,
Chet slim la kunun? bau- bau perli tu!

hudd said...

wah wah! kagum gwe!