Monday, April 20, 2009

Addicted..

Saya sangat ketagihan dengan buah ini! Saya mampu menghabiskan sekotak buat ini daalam masa 30 minit. Sangat sedap. Saya selalu beli kat Giant, kadang-kadang tak sempat keluar parking dah curi-curi makan. Nasib baik tak keracunan makanan sebab tak basuh. Hahahaha.. Cubalah kawan-kawan.
Ada sesiapa tahu macam mana nak tanam buah ini? Hehehehe. Nak cuba tanam la, sbb harga dia macam mahal jugak.

Saya ade kain sari! Cantik tak kawan-kawan? Sebabkan saya kurang baju kurung, so kenalah beli kain nak tempah kan .Akhirnya dapat juga kain sari ni, penat cari. Hehehehehe.. nak buat pesen apekah? Lilit saperti sari? Auuuu……

7 comments:

SoFiA.opY said...

lilit seperti sari..

kemudian terbonjol lah perut mu yg awwwww...

i liokee!!

hahaha

~Elaine Tam~ said...

Err..yang ni bukan tomato ker, looks like tomato... :D

uwa said...

opy,
i lilit la kasi cover. tak pun i pakai koset kasi push-up sikit perut itu.. hahahahah


Elaine,
yup. tomatola. small2 tomato yang sedap. hahhahaha

kak tinee comey said...

rasanye ni tomato cherry .... kat cameron higland byk ....

*SiRibenMerah said...

hehe.. jgn tukar jadi meenachi cukup ar uwa.. hikhikhik =P~

cik IJA said...

hehe tomato ceri...cemane nak tanam??bukan beli lagi senag ker??heeee kain sari??ko jangan bersanding pakai sari pulak..takut nant kepale suhaib tak muat nak berdiri huhu
sori guys

uwa said...

Kak tinee,
haah.. tomato ceri. best gile tapi mahal le pulak..

riben merah,
meenachi? ayoyoyo.. minachi pakai tudung la pulak. hahha

Ija,
chet!! hahahha. perkahwinan i kan konsep universal. hahahahah..kepala suhaib? janji kepala kita ade..ok la tu. hahhaha