Sunday, March 01, 2009

Double Bengang

Gua dahle bengang habis dengan kampeni gua pasal VSS ni. Lepastu ade pulak orang tu bikin gua panas..je. Gua dengan baik hati kenselkan plan dengan kawan kawan semalam sbb ada orang tu kata nak teman buat aktiviti yang sama.
Tapi tak jadi pulak sbb dia ade personal alasan yang gua malas nak ambil tahu, end up gua lepak rumah je wiken ni ngadap muke laptop ni sampai dah nak muntah!
Haishhhhh...gua bengang habis nih! Baru ingat nak release tensen buat menda yang gua suka. Aleh-aleh, bukan mereleasekan menambahkan tensen gua adelah!!
Sabo beb , sabo.. Ingat Tuhan...Istigfar be-banyak ye...Cool down bebeh..

No comments: