Wednesday, March 11, 2009

Bilik sewa di Shah Alam (Putra Heights)

Bilik untuk disewa:

Lokasi : Putra Heights Seksyen 8. Berdekatan dengan Sek 26,27,28 Shah Alam
1. berdekatan dengan seksyen 28 Alam Mega ( Kawasan perindustrian Hicom)
2.berdekatan dengan pasar malam, stesen minyak, Giant Putra Heights, Balai Polis, Exit lebuh raya Elite
3. kedudukan di tengah tengah untuk ke Subang Jaya, Shah Alam dan Puchung
4. Bus rapid KL ke KL central dan Shah Alam
Rumah teres 2 tingkat 4 bilik( 3 bilik atas 1 bilik bawah)
bilik untuk disewa adalah master bedroom (bilik air di dalam bilik)
Kadar sewa rm 120 sebulan
Kemasukan May 2009
Deposit 2+1+Utilities

Siapa berminat boleh hubungi saya di 012-4517619 or email mariamazwa@yahoo.com

4 comments:

SepHia said...

may erk nak kuar..
huwahuwahuwa..

uwa said...

sephia,
macam mana nak advertise kat web lain. ko terel kan? ajo kan wey..

tak pun kan ko jela masuk bilik kita tu 120 aje pun.. bukan mahal. amacam? deposit 3x baya pun xpe. ahhahaha

SepHia said...

guwa ke??? huhuhu...
aku mo blah lg mo suh aku replace... heheh..

Anonymous said...

hi, bilik utk sewa ni still available ke?