Friday, February 13, 2009

Surprise

Last few days, someone give me surprise present. It has been a long time I did not receive any present. So, I just so happy senyum sampai ke telinga! Long time, don’t have this terharu-ness feeling. Nothing much I want to say, just 3 simple Malay words “saya sayang kamu”!Btw, nice taste! I love the handbag…and not to forget the roses too =p

10 comments:

diana said...

HANDBAG-->NICE gile!!!
Suhaib kasi hadiah ngan kwn maryam ni jugak ye --> aku nak yg besar skit dr handbag ko kasi maryam.. wahahahaha

uwa said...

diana,
nice kan! hahahaha..
chet! eja nama saya pun salah, ade hati nak mintak habg dari suhaib..hik8..
kensel kasi ko. hahhahahah

kak idah said...

aku reti eja nama ko..mariam azwa bt hj yazid..hahha..boleh request jugak ke? handbag LC arrr..hahahha

uwa said...

kak idah,
Lc kan ke awak sudah beli Online. Jadinye, kensel ah jugak
hahahhahaha

hudd said...

pasti gumbira ek, hati berbunga riang. lalalalla~ neway comey dan sure looks fab on U !! ;)

eenasuzira said...

sempena ape nie?nway yg pasti gumbira kan

Khairunisa Zulkurnain said...

wahhhhhhhhhh...ehhehe.cik su bagi ek..ooopss..am i allowed to type it here..hehehhe..sukela org tuh...wahhh...saya nk hadiah suprise juga...;p

uwa said...

hudd,
lalalalala...heehhe gumbira.

ena,
takde sempena ape pun.. lalalalala..ye..gumbira punye.hehhehe

nisa,
yup, u are allowed to type it; hahahaha...hadia surprise suh la muminin kasi. eheks.

SoFiA.opY said...

cun cun,,

seb bek taste suheb boleyh layan!
hahahahha

5 bintang!!

uwa said...

Opy,

Tengok la sape ajar dia tukar taste dari bag love love(ko tau ke bag ni) last 2 years kepada sekarang.. hahahahah