Wednesday, February 04, 2009

Nyum nyum nyum

Mr Su datang jenguk saya and as promised, dia belanja saya dinner!! Yeay! Di sebabkan kami ni sangat amatur dalam memilih menu. Tara~~ ni la menu yang kami pilih. Nyum nyum nyum makan makan makan! Sedap jugak, tapi agak mahal!Dah orang belanja, order ajelah. Takpelah, lepasni tak nak makan dekat sini dah, sbb dah rasa banyak menu dorang and tak berapa nak bekenan di hati. Next time we try kedai lain eh Mr su.
Mr su punya makanan

Mine punya, tapi dah kena cukai dengan mr su b4 snap gambar ni.

Mr su mengacau sup ini konunnya nak bagi gamba cantik.
Sedapnya makan, tambah tambah orang belanja kan. Kenyang nye saya!

To Mr Su thank you for your treat last nite. I really have a great time!! Next time, my turn belanja pulak ye.
Btw, congratulation for your conformation at O&O architects. Hip Hip Hoorey!

4 comments:

SoFiA.opY said...

it's nandos!!
eyh, when lah u wanna belanja me again???

uwa said...

hahahah!
Haah nandos!!

hurmm..i belanja u ciken wing yang di kepam dalam beg beso ijau kuk itu lagi nak??
dan kita bersama-sama makan baskin robin.hehehehhe

Suhaib said...

ish3 pelahapnye mr. su siap cukai lagi!!!

uwa said...

suhaib,

Mr su..biasak le. si perut bunchet. hehehehe