Tuesday, February 17, 2009

Atikah Haris

Masa balik Teluk Intan minggu lepas saya and Iziani pergi melawat Puan Siti Maimunah dengan babynya Atikah yang baru sebulan. Comel je rambut si Atikah ni cacak..hehehehe.
Kunun-kunun muka cool, padahal telah dipaksa oleh siti suruh dukung Atikah. Oh, saya sangat kekok dah tak reti ok! hahahahahah

7 comments:

hudd said...

wah wah. practice makes perfect cik uwaa!! :) belajor2 yek, amik aura skettt :P

uwa said...

hudd,
Ahaks, tak penah den angkat baby beb. Tak berani je, takut terkehel kepala dia. ni kena paksa and secara tidak langsung boleh le den practice sikit..ecececece..ahahahaah

PanAdoL7e said...

mariam dan baby sama besar jer... :p wakakakaka....

uwa said...

Panadol,
chet! ko ni rabun ke ape jai? bek ko pakai cermin mata macam bedak. kasi clear sikit.

Saje je ko nak kasi i blushing kata i slim kan. hahahahah

Suhaib said...

wow ada bakat!! boleh la ni... eeheheh...

uwa said...

Suhaib,
hahhahah ber-bakat habis...

SoFiA.opY said...

haha..suheb dah tak sabar nampak????